proppen.se

Är det så?????

Kära älskade dotter Nova hur kan jag förklara för dig, idag fick jag en skön känsla i kroppen vid lunchtid du ringde för att berätta att du skulle till farmor efter skolan väldigt trevligt det var en person som hade ursäkter låg batterinivå hennes mobil hon tittade i min riktning mig pratar med Nova telefonen.
Min magkänsla om det är rätt hon brydde sig om att vi två nyfikna avlyssnade.
Hon skulle vara att bli mamma till Nova.

Nu har jag skamkänslor innan jag gick upp café lossnade jag några skruvar sopkvasten det är elak men på måndag skruvar tillbaka igen eller ska jag på mig skruvarna och gå in ibland foodköket små flinar lite och ger ret blickar henne på tisdag.

@nova läs denna inlägget

Denna inlägg är begränsad.

10 Comments
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments