proppen.se

Bästa Pernilla och andra ”Från babyshower till begravning”

Gina Jag är ledsen för sorgen som din dotter brutalt mördade hänglös den är fruktansvärd. Jag och min klubb kommer att stötta er också era hjältar från babyshower till begravning ställer upp manifestation, Pernilla hämnd misshandel och övergrepp hon vet vad det är, du Gina måste uppleva ha den där sorgen inombords fan jag är så jäkla förbannad för att män skadar kvinnor, Jag lyder lagen, vill ha ett rent rekord, men jag slår män, skadar kvinnor, vad män får mig att göra, jag är en omtänksam, kärleksfull person, män skadar kvinnor, då är jag en farlig person, alla män ni får passa er, jag bryter nacken av er.

Källa expressen bild. Nora!


Gärningsmannen han fick livstid fängelse han ljög rätten han var sjuk person.
önskade svensk fängelse skulle var dödsdömd fångar som han slås vandra till döds långsamt död gång.
Dem som dömda mord jag skiter er ni är inte värda leva ni borde hamna helvete.

Nora vila fred nu ❤️

Denna inlägg är begränsad.

10 Comments
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments