proppen.se

Blandad blogg och mest handlar om kriminellt

Jag ska inte skriva något om sockertoppen, det är känsligt eller så vill hon uppvakning.
Jag satt på stalltorget idag var inte förberedd mig alls ditt beteende varför gick du trångt besvärligt ställe nästan snubblade på benen mig idag ???
Jag kan spekulera hela helgen om detta, kan prata med dig nästa vecka om du kan svara på den frågan.
Den här gången märkte jag att du skulle lämna lunchen, du vände dig om och tittade på mig, jag ville träffa dig. varför inte snubbla medvetet mot mig för mellan pelare och städmaskinen Åke. då lösas våra låssvårigheter vandra.

Imorgon ska vi 5 mannar från Fd spaning-gruppen söka Tage från Bjärka säby till Vidingsjö Motionscenter med ATV, vi ska köra en runda i skogen, vi har fått tillstånd att köra denna runda.
Startar vi kl 7

En 12-åring som förlorande  sin far såg sin far bli skjuten fruktansvärt. Magdalena Andersson var där idag manifestet VARFÖR???????????? hon är en puck. Den 12-åriga faster var helt klart med Magdalena Andersson saker vi inte ska ta här utan kolla Aftonbladet. Den ende politikern som bryr sig tar SD-ledaren Jimmie på allvar, jag förstår hur han agerar och han tar alltid upp kriminaldebatt i kammaren, sedan lyssnar ingen när de sätter Jimmie i vägen hela tiden, det är min tolkning.

Nova gör ett specialinslag imorgon 21.00 på patreon hon sänder LIVE.
Hennes traumaberättelse och hennes förståelse över 12 åringen kommer att ha så mycket smärttrauma, hon har inte varit glad att detta hände.
Live blir Nova, Klara och Malin kanske gäst, idag hela kvällen hade de krismöte hur de lagt upp programmet och Nova måste övertala cancerfondens generalsekreterare att hon vill sända Youtube gratis annars tar Nova skiter betalt för detta live.
Nova meddelar dig hur det är då imorgon.
Nova söker snabbt gäster till programmet som har förlorat en släkting, kontakta gärna redaktionen@proppen.net, gärna om du bor i närheten av Linköping.

Denna inlägg är begränsad.