proppen.se

De finns olika människor där ute!

Vi har en dålig ekonomi i Sverige, det är Politikens fel och även medborgarnas röstfel, vem som ska leda Sverige.
Linköpings universitetssjukhus har nu bombnedslaget högkris ekonomiskt problem.
Min åsikt därför vill jag skriva och vill dela med er läsare.
Jennifer arbetar som koordinator på en viktig del av universitetssjukhuset, hon har svår personlig adhd men gör jobbet bra.
25 anställda, varav 12 är sjuksköterskor, kommer att lämna kliniken ”ursäkta mitt språk” HUR HEVET topphöns tycker chefer om sitt fallskärmsavtal, de tror bara att pengar är gjorda av massor av pengar, sedan bryr de sig inte om vart pengarna tog vägen. Jag tycker att en person jag känner gör ett bra jobb med att sköta sin egen privatekonomi, har kollat ​​det mesta vad det kostar, skulle helst vilja ha ett staffli, jag vet att det finns olika butiker som har detta, varför köper hon det inte? . Skulle vi sätta henne som verkställare, testa henne i en månad så skulle hon säkert kunna lösa detta problem.

(Jag tror att du klarar det här med dess svårigheter, du är jävligt klok ”det finns inte förklaring”, jag menar detta från mitt hjärta, jag tänker ofta på dig, vi känner knappt för vandra, även jag är en förlust för dig. Jag vet du läser min blogg)

Psykiatriska kliniken måste finnas bemanning öppna och sluten.

Min älskade dotter Nova var på barn- och ungdomspsykiatriska kliniken, jag förstod inte, jag var vilsen själv, visste inte vilken väg jag skulle ta, det var läskigt för mig, på grund av att jag sett hemska filmer och man borde inte ta det som verklighet, det är bara att låtsas. Nova var på bup sin senaste ”det finns inlägg bara sök bup första sidan” Vad jag mådde dåligt detta. Alla skötare som jobbar är underbara, jag älskar er alla på Linköpings barn- och ungdomspsykiatriska mottagning, jag kommer aldrig glömma er och är skyldig er personlighet, säg bara till.
Mia P och Freja D ni har stöttat mig på jobbet, jag är skyldig er också.
Jag måste ge tillbaka är så det finns ingen världskarta betyder tacksamhet för mig.
bup skötare har hjälpt mig också helst min ögonsten Nova. De har hjälpt min dotter, hon är frisk.
Jag ser ambulanser eller de där nya RAPS psykiatriska ambulanserna jag säger alltid lycka till du kommer att hjälpa någon i nöd jag är stolt över dig jobbar tar risker era själva

Psykiatriska kliniken ska fungera normalt och ha bra bemanning. De finns människor behöver hjälp inte hämnas fel det är allvarliga situationen. Jag landstingschef läser inte min blogg och det hjälper inte heller jag skriver här min blogg det för ändrar inte min uppfattning alls. Jag vill bara dela min kärlek till er min åsikt.

Bup Josef, Caroline du följer min dotters sociala medier och skriver snälla kommentarer eloge för er

Jag vet inte de som involverar detta inlägg vad ni tolkar.
sockertopp puss kram bara

Denna inlägg är begränsad.

2 Comments
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments