proppen.se

Förklaring

Varför är jag en sådan person som bryr sig om andra människor, helst barn Jag vill att alla barn ska få leka för att inte vara på sjukhus vara rädda för sprutor under Jag har jobbat på Erikshjälpen i många år har stöd olika sätt jag vill göra saker på bästa sätt jag mår mycket bra gör detta.
Jag blir glad och upphetsad av mina känslor för att hjälpa olika barnsituationer.

En gång i tiden var jag på universitetssjukhuset i Linköping för 14 år sedan Jag och Madde fick uppdrag av Erikshjälpen 2010-12-24 Julafton Jag förstod att allt jag gjorde betydde mycket fick en tankeställare jag var sjukhustomten och Madde var tomtemor, vi delar julklappar till barnen och en tjej som heter Charlotte var cerebral pares ”Det finns inlägg om Charlotte” på äldre inlägg https://www.proppen.se/old-post/
Hon låg på en speciell madrass och rätade ut ryggen *hur jag ska förklara*
Hon var förlamad i ben och midja.
Jag ger hennes stora julklapp Charlotte från mig och jag sa hoho och klappade henne på kinden hon var bara 4 år gammal *glöm aldrig det* och jag var tvungen att bära upp henne satte henne på mitt knä hon var tvungen att riva av papperet. Julklapp *det kom djupt från mitt hjärta* hon var en så mysig tjej.
Jag kände inte hennes föräldrar då Jennifer & David Svensson men vi blev goda vänner och jag umgås fortfarande med Jennifer och David men inte charlotte hennes hjärta stannade hon var 7 år men läs det äldsta inlägget om Charlotte det inlägget är fäst första raden.

Madeleine Jag älskar dig önskar att du levde tack för ditt tillkännagivande. Jag fortsatte med jobba på erikshjälpen din önskan innan du gick bort. Jag har inte ens gjort alla önskningar jag ska göra.
Du önskar först att jag kommer att vara med någon jag älskar. Jag jobbar på detta nu, jag tror inte på medium andevärld.
Madeleine, du är väldigt arg på mig, jag vågar inte flirta med kvinnan jag är kär i, men nu slår jag till.
Madde kan du hjälpa mig är ditt andevärldsspöke snälla du gör krokben på henne hon snubblar mot mig över min farm och säg åt henne att komma till jobbet imorgon.

Madde vår gamla VD David mitt jobb NU FÅR DET JÄKLAR SLUT MED SPÖKA JOBBET ibland foodköket jag plocka upp tre sopkvastar idag.

David jag har fått nog.Denna inlägg är begränsad.

2 Comments
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments