proppen.se

God förmiddag på er

Det blev lyckat på grund av vädret till Skänning MC kortegen, vår klubb tog alla detta i år.
Klubben har oro känslig en medlem gillar inte nya tider medlemmen är lite arg jag förståelse att han vara arg,
Dogge kommer att avgå som president hans hälsa är inte okej han har ADHD och hans kropp hänger inte med ibland han är ofta trött, vi kom till klubbhuset tydligt och firade Valborg Dogge gick direkt till sängs han var helt slut.
Hans fru Jennifer gör sitt bästa för att hjälpa sin man.
Andra medlemmar vill att jag ska bli president Jag känner mig inte smickrande just nu bara tungt känns så.
En annan persons tålamod har tagit slut det märkte på avstånd igår där arga blickar jag vet inte hur jag ska tolka detta.
Först om jag gör något får hon energi igen, jag erkänner att det är mitt fel. Jag sa till klubben igår att jag har andra viktiga saker att göra än att förbereda mig på att bli president, hon får inte åka fast nu när *det känns fel för klubben* Du ska inte tänka på dig själv, det gör jag inte, men nu måste jag, hennes tålamod håller inte längre och jag är ansvarig för detta också. Hoppas hon kommer imorgon.
Jag skriver ingenting heller.

Kanske hörde hon mig nämna en annan deltagares namn vid något möte.
Mötet handlar om hur vi ska dela upp svängarna att klippa gräset, det jag, Freja och han.

Denna inlägg är begränsad.

5 Comments
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments