proppen.se

God morgon lördag

Min mamma bryr sig om mig, hon tycker att jag tar mitt jobb på allvar, vi har en bra relation, jag skäms inte, hon läser min blogg.
Jag har två jobb tillfälligt och slutar Smedstad vecka 27, jag lämnar in en tjänstledighetsansökan måndagen den 1 juli, det bästa jag kan göra är att göra det och det har gått ett år, jag säger upp mig från mitt jobb, försäkringskassa och min arbetsgivare jobbar som lönebidrag
Jag säljer mitt företag, även vaktmästare på väg till Tommy

Jag ska jobba i Smedstad till den 5 juli fina tjejen, oroa dig inte, jag ska prata med dig och förklara hur jag känner.
Du vet att jag skriver flera gånger att jag ska göra något på din Instagram och inte har kommit av men en dag jag gillar en profilbild måste du tro mig.

Snart ska jag åka och parkera lastbilen igår hos min grannes bonde.
Jag skulle vara ledig men skiten tuffa fick köra igen hela helgen och tills nästa vecka säger ingen dag kommer till mitt nuvarande jobb kvinna ska inte veta hon kan fråga får hon svar sociala medier. (inte säger hemlighet)
Snart har man semester då kan jag återhämta mig njut av livet förhoppningsvis dagar med vacker kvinna vi kan umgås och lära oss gå vi tar en dag i taget det blir inte stressigt för henne, hon får bestämma vilken takt.
hoppades det hon behöver har väntat länge men båda fel men jag tar fullträff det är mitt ansvar. Jag var en svikare och vågade inte.
Jag var på Smedstad idag och skulle lämna min kaffekopp, jag stod på caféet och pratade i telefon när jag märkte att hon hade ögon på mig, hon reste sig, hon ville se sin prins.

Nu för jävlar, jag ska göra skillnad, göra bättre alla barn som är inlagda i Sverige
Jag känner att jag gör ett bra jobb och gynnar alla barn lekfullt sjukhus med leksaker mm
Tack Erikshjälpens ledning för att ni har förtroende för mig, jag känner mig stolt.
NI har skröt om mig, jag är en pålitlig förare, jag anpassar vad ledningen vill.
Alla är tacksamma för att bli lyckliga bästa jobb jag gör.
Jag ger kärlek till alla barn de är inlagda på sjukhus.

Du, du också, kan göra skillnad för barnen, gå till Erikshjälpen, shoppa och fika också, alla pengar går till drabbade barn ❤️❤️❤️..

Nu rullar jag en ny Scania 770S V8 860 hk vill behålla den den spinner som en katt
Kommer skriva Destination proppens truckers  varje besökare går till Erikshjälpen och barncancerfonden kassa besök detta snälla alla inlägg.

Denna inlägg är begränsad.

25 Comments
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments