proppen.se

Jag känner lättnad

Min sambo är i en svår situation just nu. Han känner sig fruktansvärt dålig eftersom han har sårat någon och det märktes igår. Det verkar som att någon har kommenterat min profil när han var på Maxi. Kollega J har anlitat någon annan istället, vilket jag tycker är fegt av henne.
Jag förstår verkligen hur han känner sig, han är så omtänksam och bryr sig om andra.
Det är smärtsamt att se honom lida på det här sättet.
Jag vet själv hur det känns när man är olyckligt kär. Jag ber hans kollega J att släpp proppen och sluta tänka på honom.
Proppen älskar mig vi har ligga vandra och han har släppt dig.
Alvin är överlycklig över sitt nya sovrum och är tacksam för all hjälp han fått från Philip och Anna. Han har även fått en tv från sin sambo som inte användes i källaren.
Jag har haft svårt att öppna sig för mina föräldrar tidigare, men nu har jag äntligen pratat med dem och känner sig öppen och ärlig. jag och min älskling har en bra relation och pratar öppet om allt, vilket gör dem båda gott.

Jag är också väldigt nöjd med relation med min älskling och känner sig väldigt nöjd med våra intima relation. jag är överlycklig över att vi kan prata öppet och djupt med varandra.Nu har jag även mens, precis som Nova vi är torrdockan.
Nu ska jag krypa ner i sängen med min älskare, han sover nu.
Jag pratar med mina bästa vänner Alexis och Amy från USA, vi snackar videosamtal 2 timmar nu.
Jag saknar dem.Denna inlägg är begränsad.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments