proppen.se

Jag som tar beslut.

Vi har haft prospekt Anders i 2 år, han har visat att kabinettet ska stå, men enstaka saker han borde göra skada klubben, jag vill inte prata om detta här, det är externt, ni visste inte att jag blev vald till president igår och jag känns blandad känslor * Dogge har varit för snäll Anders, han fick chanser flera gånger, han fick mig också, jag var vice vd.
Idag skickade Anders ett meddelande till mig att jag var tvungen att gå ut för att få luft på lunchen och behövde vara själv. Jag bestämde mig för att ringa Anders, det visade sig vara negativt för honom, jag sa till honom att han måste lämna klubben för klubbens bästa.
Det är så tråkigt annars är Anders en trevlig person jag vill vara vän med honom.
Jag tror att jag gjorde rätt, det var ett svårt beslut.

Tack för e-postmeddelandet Dogge, jag skickar också meddelande till att jag modigt gör detta.
Det finns inget behov av att rösta, saker som att jag ville rösta på honom, klubben blöder det läcker inte Anders är med.
Jag är 48 år, president 1135 medlemmar Linköping men har ingen pök än och inte svårt för mig att välja vilken kvinna jag ska vara med tycker att det räcker med att knäppa med fingret.
hon retar mig på jobbet hon vill utmärkthet hon vill ha sopkvasten hon slår hårt i väggen tror jag skruva loss en skruv nästa vecka går den sönder då måste jag vara runt den lossnar nu fastnar hon.
kram på dig vackra finna du

Denna inlägg är begränsad.

4 Comments
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments