proppen.se

Jag tror att jag måste vara mer försiktig

Jag tror att jag måste vara mer försiktig med att skriva för den kvinnan, eller är jag helt på fel spår.
Hon mår inte bra, något jag inte vet, tycker jag är sorgligt.
För hennes autismspektrum hör ni alla respekt för de med diagnosen.
Många vet inte vad hög autism är, jag ber dig acceptera detta, jag har själv läst att många skriver elaka saker detta än att jag tycker synd om dem. Jag försöker förhindra detta förebygga så mycket jag kan på forumet, spelar ingen roll jag är admin jag ger dem chansen mer trevlig ton men jag var tvungen att spärra två användare 30 dagar en kille på 29 år var så kränkt. Jag måste vara 29 år gammal sida, vi har skickat meddelande vandra han var tacksam jag har ställ upp för honom, och hans mamma också.
Därför har jag inte hunnit skriva inlägg, jag var insatt med honom och hade diskussioner med andra admins, vi fick fatta beslut tillsammans.

Inlägget ”Behöver har råd” det kortaste inlägget men näsan ser dagligen sockertoppen läsa kommentarer? *misstänker det*
Idag gick hon den långa tråkiga vägen, haningenleden skulle gå av cykeln med henne resten av vägen, men när jag kom närmare hade hon hörlurar på sig så jag ville inte störa henne för hon mår inte bra tillfälligt.
Vi får se imorgon om jag frågar henne om hon vill ha sällskap men ska vara på jobbet tidigare, ska byta gödslingssystem lite rännor. Om du läser det här inlägget innan dess så är I4-laddan jag cyklar över bron där ca 08.15 borde hålla dig i gott skick, jag misstänker att du ska förbi laddan, har sett dig förut.
Då får jobbet vänta, hon är mer värd detta.
Jag vill att hon ska känna sig trygg, känna sig accepterad som hon är som Stefan jag växte upp med, han hade hög autism ”Damp”. Stefan mådde sämst, han skickar mig sms, det var hans trygghet, jag skickar tillbaka, kan jag ringa honom, efter våra samtal kände han sig glad. ibland åkte jag till honom för att umgås med honom han var allt för mig han var viktigare än Nova.
Jag saknar Stefan jag tänker ofta på honom gamla minnet vi hade kul tillsammans inte ens ett bråk mellan oss men sedan tappade jag honom beroendet har fått mig att ångra detta. men kom tillbaka till honom. Sockertoppen det är din vilja Jag kan inte bestämma över dig om du vill vara min vän och mer så det är upp till dig att bestämma (Räcker du stryker armen eller nudda mig) det räcker då vet jag att du är redo, då kommer jag prata med dig.

Denna inlägg är begränsad.