proppen.se

Kärlek drama

Den här historien är tänkt att vara en romantisk film.

Pappa jobbade i stallet och han trivdes verkligen där. Kollegorna var jättebra.
För några år sedan stod en dam på stalltorget där stor hästar dörren innan hon började inspektera sin arbetsplats i slutet av januari under vintern och han märkte wow vilken skönhet han tyckte det var nice .
Senare jobbade hon där och han fastnade, men hon stirrade på min pappa så mycket att hon nästan blev besatt av honom och det kunde bli en jobbromans. J minns du det?
Så tolkar jag min pappa berättelse.

Jag var arg på dig och pappa i tisdags och jag förbannade pappa. Jag tror att ni två är i en svår situation och ni båda försöker undvika att hamna i problem, men ni fortsätter att komplicera era åsikter till er egen nackdel.
Din stödpersonal kan hjälpa dig med ditt kärlek känslor  eftersom de gör allt åt dig.
Arbetsromanser är inte förbjudna. Men det är svårt att vara ärlig och säga till stödpersonalen att du är kär min pappa, men du tror att de kan och du klarar det här på egen hand.
Jag och pappa dröjer inga något för det är det viktigaste. Innan jag fick min pojkvän Philip lärde min pappa mig hur sex var.
Tack så mycket fan, jag älskar att vara med Philip varje gång och nu ska vi inte  prata om det, men jag menar, vi kan prata om något så djupt som sex.

Gå in inlägget och läs kommentar

Hur hans version är, om man är arg då vet man inte förklaring  förstår du det.
Du måste förklara, du måste förstå, låtsas mamma, välkomna dig till min familj.
Man kan inte fortsätta så annars kan man inte fortsätta, helst har du svårigheter, funktionsnedsättning.
Du går till jobbet imorgon, kära mamma, och berätta för Freja och Clarence vad du tycker om min far. Du kommer att må bättre eftersom det blir lättare att lösa ditt problem och de hjälper dig.

Innan jul ritade min pappa en bild på datorn.
porträtt av dig ni har gemensamt intresse. 

Du kan kommentera  vågar du?

Denna inlägg är begränsad.

16 Comments
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments