proppen.se

Min dröm

Jag måste gå vidare med mitt liv nu, leta efter bra lokaler också. flera decennier av denna lokala det passar mig perfekt bensinstationen i valla men behöver sanera men har vänner kan stå ut med, det kommer såklart kosta mycket det finns pengar till detta.
Tidigare sa jag till mina vänner att öppna Elscooter, elcykel, speed glider verkstad också jag erbjuder konvertera cykel till elcykel bra pris jag kan köpa valla cykel service ägaren jobbar med mig istället för att behöva jag har personal, vi har pratat hike tidigare av min dröm trodde han att han skulle få en bra lön. Just nu har han svårt att klara sig, Kommer att samarbeta med Federico ”de flesta av er har sett bygglov tv 4 handlar om racercykelmannen”
Jag vill också ha nya cyklar men egen design och märkesfina cyklar men inte dyra. kommer att köpa lösa delar varje parti och bygga cykelram, hjul mm, även egna kundens önskemål och passar även för funktionshindrade.
Larsson Nice Bike. Ska köpa tigsvets, mer osv ska också ta hand om fiber också.
Jag behöver personal, någon som sitter på kontoret, beställer delar osv och kokar kaffe åt mig. Jag kommer att ha hörn café kunder kan ta en kopp så länge deras cyklar är i servande, eller kan kunden gå till runt gamla Linköping så länge.
bärgning-cykel cykelservice även en person åker om en person behöver akut hjälp kan jag också erbjuda, skåp-cykel eller skåpbil.

Men den här bensinstationen har historia, jag kommer att ta hand om det bästa skicket som kunderna kan se, det ska ser ut en bensinmack men ska finnas en bensinpump shell logo på som är en cykel pump.

Jag trivs verkligen med mitt jobb men har varit där länge nu är det dags att göra något annat.
Ska vara ledigt på fredag.

Denna inlägg är begränsad.