proppen.se

Jag var lite intresserad av min pappas bil i SAFEDRIVEs monter eftersom det var så roligt att träffa nya människor. Jag köpte bilschampo till min Epa och Philips. Jag träffade min pappas vän Marcus som hade en dotter Isa som jag träffade i ett mackans garage. Hon visar upp sin Epa-traktor och den är så snuskigt ljuvligt rosa, kolla in den här på tuben https://www.youtube.com/watch?v=_jOVGjqTR3Q it Isa tittar mycket på mina videos och vi har chattat länge sedan.

Jag vill tacka min älskade faster Lillie för att hon fixade vår hotellsvit. Jönköping Hotel Pappa behövde inte betala någonting, grattis till vistelsen här, men vi fick betala frukost i tre dagar vi kom igår kväll.
Jag har haft en lingonavecka, men den här gången utan smärtor är det skönt att inte lida, att inte vara gnällig och bitter kärning, nu är jag jättetrött och gäspar hela tiden, ska sova nu.

Gonatt .