proppen.se

Experiment har börjat

Nova tog en bild jag tog en bild från mitt kök på mig inte konstigt igår jag hade svårt att publicera sociala medier ”meta” jag slå vad på mig själv men ville ändra bilden profilbilder 05.30 och inte sockertoppen byter bild hade också en känsla detta i ca 5 timmar händer ingenting till slut hon är inte min spion har ögonen på mig men HADE FEL *asgavar* strax före klockan 10 gick jag in på facebook klicka sök ja en annan bild på sockertoppen hon är min efterskapare.
Eller är det ödet vi är gjorda av att vandra?

Funderar på att göra experiment nu efter att jag skrivit här om det stämmer om det är så ödsligt. Sockertoppen kolla dina bilder den platsen är inte långt från dig lyssna på din magkänsla.

Beskrivning Det var ett story före bloggen jag hade gwebb.se.
Nova var jättesjuk jag hade med mig en vän Carl han tog bild på mig och Nova.
hon hade vita byxor och top.
en annan bild du tog inte långt från den platsen du satt nöjd parkbänken .

Vi ses där om 30 minuter ska stanna där ett tag vänta på dig jag bjuder dig fika.

Råd det var länge sedan SVT Norrköping Café en berömd person har ett café den platsen..

Mera svårare experiment ”om jag går därifrån du inte lyckades”
En annan stället jag flyttar på mig (Jag säger inte vart) kan du lyssna din magkänsla.

Råd: konstnären Bertil Almlöf hans tavlor finns i city.
experimentet är svårt som fan, men jag tror du löser detta.

Råd kommer min instagram bilder…