proppen.se

Frustration handlar det om

Idag kom flera jävlar frustration genom mig ville hälla över bensin mig själv och tända på., försvinna förgått.

Imorse gick direkten duschen sen klär jag på kläder short byxor och linne och gick ner bryggde kaffe.
rastande jag Max 2 km gick vi den vanliga morgonen vi gör.
Jag tänkte på sockertoppen lite.
Sen vi kom tillbaka gick tar kopp kaffe satt kontoret börja skissade sockertoppen fint klänning och halvnaken bild av henne usch satan skulle sitta livstid jag gjorde det men raderas bort den bilden jag var dum fantasi jag hade förlåt mig, Jerry grip mig snälla.

Frustration:
Jag känner nu frustration men måste båda fel det ska inte fortsätta så.
Jerry kommentera mig och sen kom Jerry förbi klubbhuset en sväng pratande med mig med civil uniform han jobbade ju han lyssnade mig av mitt frustration.
Igår skulle jag släppa bomben förklara sockertoppen hur jag känner för henne eftermiddagen efter 14 men hon var inte där otur jag hade.
Förmiddagen jag serva ridlärare cykel hade inte annat för mig men Jerry gick in min blogg läste fredagens blogg jag skriv kunde serva hennes cykel för hon nämnde nåt sånt lunchen i fredag om jag hörde min grund då var försent skriva något bloggen över detta.
igår säker var hon frustration själv över detta jag hysa misstankar om.
Jag skickande Västra Cykelaffären Tony idag vad kostar basservices för cykel 800-1200 kr fick jag svaret.
hennes ekonomi är det dyrt för henne.
Igår inte jag aning om detta jag höll på med men nu fattar jag var framsidan ute fixande växelnavet alltid detta är krångel denna skruven till navhuset inte skruva åt hårt sätt men jag var dum fixande där ute.
sockertoppen säker såg mig fönstret men lunchen var hon kall inte ville bry sig ville hålla innebords.
Tills klocka 13 reste jag skulle slänga skräp då var hennes blick frustration vi var nära vandra.
Jag önskande hon slängde matlådan på mig och får skäll av henne varför sa du inte tidigare i fredag för

Därför vill inte träffa mig jag tror eftermiddagen.
Konfrontera mig snälla du får det jag tar skulden detta.
Nu gjord dig mer förvirrad inte du var eftermiddagen igår skulle säga till mig du inte trots kom upp café.
Jag vill gottgöra detta imorgon hoppats du kommer.
Det ska inte fortsätta så vill du vara tillsammans med mig öppna din farm enda du gör.

7 Comments
Infogade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Gurra
Gurra
Guest
8 Månads ago

Det ordnar sig proppen

Dogge president
Dogge president
Guest
8 Månads ago

Proppen du är fan skön och smart

Lotta
Lotta
Guest
Besvara  Dogge president
8 Månads ago

Hej Proppen
Vi är inte tillsammans längre Lasse och jag.
Vad är det som gör att det kan vara så svårt att lämna en destruktiv relation, trots att hela ens inre skriker av smärta, frustration, ensamhet och längtan efter att få vara och bli älskad för den man egentligen är? Vad är det som får en att stanna och bara acceptera allt det destruktiva medan själen, livsglädjen och självkänslan långsamt dör?

Jag rekommenderar varmt dem som har brister sitt kärlek förhållande
prata med proppen

Jag flyttade till Danmark hittade min man där.

Nova Larsson
Nova Larsson
Guest
8 Månads ago

Pappa kan du publicera bilden du gjorde?