proppen.se

Gott nytt år välkommen till 2023

Ett nyårslöfte vad ska man lova något? man inte vill hålla det ett år nästan.

Om vi tar bort kriget 2022 bara mig nu.


Det var olika svävningar 2022 början av våren Tänkte på en annan brud men någon blockande detta jag var inte minsann intresse på kvinna på jobbet då börjande mitt hon för ung.
Börjande med hon stirrar på mig hela tiden jag röjde mig men det var en dag skulle fixa konferensrummet gjord jag slutet har februari sen kom Marie skulle bra med mig då var vid dörren konferensrummet lunch bänken satt blond kvinna med block skriv hon eller rita då? NEJ hennes ögon var upptagen annat hon såg mig hela tiden på mig och en annan morgon satt jag en fåtölj då satt hon mot mig en annan bord med stolar i café stirrande mig.
obekvämt kändes mig men tyckte hon var snygg och vacker.
men sen märkte jag min blogg en person var här inne ofta viss tid kl 14.00 onsdag och fredag då har vackra kvinna slutat och satt café då
Men innan semester kom det emellan Nova blev trauma sjuk kunde inte förlät vackra kvinna mina tankar.

När jag börjar mitt jobb nya året kommer jag stirra tillbaka det kommer också hända något också.
Kvinna är du intresserad mig säg till mig då men jag vet jag ska göra tills det passar.


Hejdå 2022 och vi välkomnar till 2023

Denna inlägg är schemalagt