proppen.se

Ja min dotter lånar min dator

Dem som är dator entusiaster har jag.

  • Processor: Intel Core i9-11900KF Tray
  • Grafikkort 1: NVIDIA GeForce RTX 12GB RAM (Svive Gamingskärm Pyx 34D901)
  • Grafikkort 2: NVIDIA GeForce RTX 4GB RAM (Kopplat ritplatta med skärm 16 tum wacom)
  • RAM: Kingston Fury Beast 64GB 3200MHz RAM
  • Lagring 1 OS/program: (Intern M.2 SSD) Samsung 990 Pro 4TB
    Lagring 2 games: (Intern M.2 SSD) Kingston Renegade Heatsink 4TB
  • Kylning: 360 Watercooler
  • Chassi: Fulltower Lian Li O11D EVO XL Black
  • Nätagg: HYDRO K PRO 850W PSU

Dualboot Windows 11/Linux XUbuntu 23
Jag spelar mycket sällan använder mest som kontor dator.
Spel applikation är Steam kör mest RPG (ROLLSPEL) GTA 5, CS / CS 2 har alla far cry versioner 1.2.3.4.5.6
Crysis olika version ”minns inte rikligt) det är inte steam.
Enda jag gillar Far cry 5 otroligt grafik med min HD skärm 34 tum 165 mhz har inte testat far cry 6 men har köpt denna spelet.

Nova är under 18 ålder ska inte spela far cry men bättre hon skjuter och dödar folk på datorn än verkligheten.
Hon är 15 omtänksam snällaste ungdom mycket klok tjej kommer från mig och av mamma också.
Men det bara vi två nu i välden men saknar båda Madde vad gör man måste gå vidare, men jag själv svårt detta Nova Mamma inte finns längre och finns inte ersättare för Madde vårt lev hmmmmmm det finns en.
For helvete igår hände igen hon imponerad mig jag tjuvlyssnar igår hon värdigt bra svar av sina vänner inte bara jag skriver menar verkligen detta sammanställa saker av en handledare, hon piskar handledare värdigt hårt, hon skulle vara själv handledare, hon skrämmer mig udda sätt jag tror inte hon själv hon vet hon är mycket duktigt, hon är vass som slipad diamant även hon har svårigheter men finns inte jävla hinder när hon är igång med diskussion då är hon farligt (men jag menar inte illa).
Snart får jag säga till henne om detta hon ska förstå vem hon är person.
Hon kunde vara nya VD mitt jobb om hon har rätta verktyg