proppen.se

Jag är taggad 110% och Livsmedelsbutiker

Jag vet inte vad ska jag börja med snart kommer exploderad kärnkraftverk bomb så känner mig idag..
Jag stor rätt man är jag kommer vinna mina funderingar mer 1 år snart kommer smälla förhelvete .
Mina pusselbitar sätter rätt plats nästan skulle i morse smälla jag är smart men inte dum.
Jag är inte intresserad kungliga vistelse pga skakad hand med Carl Gustaf Bernadotte och pratat med honom också 15 år sedan, även träffat Kronprinsessan Victoria hon invig Ronalds Macdonalds hus lekrum.
Jag förut sköter 30% på huset i Linköping men nu är där vaktmästare på väg.
På jobbet idag var vi kollande kungen äran vistelse ville slippa detta men det fanns ett skäll hängde med detta ni vet hmm kvinnan.
Vad har du gjord ditt ansikte hakan jag är rädd om dig.
Om du viste jag är medmänniska säker du såg jag höll din kollega rygg inte hon skulle inte ramla hon skulle ställa upp muren stadshuset för alla deltagare jag bry mig er 110%, fråga henne annars vad jag gjorde hon kändes en hand hennes rygg ”glasögonen den unga”
Jag är alltid ryggen på er snällt sätt prata med alla handledare mina åsikter vi har öppen dialog.
Jag ska erkänna en sak till dig sockertopp jag lagt dig hyllan men jag vill tar dig först, men långbent mannen kom emellan jag har pratat med din handledare igår om honom vid med Freja därför pratande lite om det, jag får inte skriva och vill inte heller det avgår inte dig han kom förre dig hoppats du har förståelse detta.
Jag har pratat om dig med din handledare bakom ryggen DU jag menar inte baktala dig berömma dig gör jag din fot min vän Jag komplimentera dig förbaskad mycket du har inte aning detta, jag kommer berätta dig detta och det kommer din handledare också.
Jag har skickat mail i höstas till föreståndaren och alla handledare deras personliga mail.
Den tjejen jag höll ryggen idag min vän kom du ihåg det var översvämning gödslingen den luckan ni stoppa i tjejen sa åt dig ni skulle tar skottkärrorna slänga gödslingen i jag var imponerad ni själva tog beslutet och du gör förbaskad fint foderköket du är duktigt jag blir överraskad varje gång jag kommer in foderköket, ska jag kalla dig babe, raring eller älskling redan???


Novas mamma ligger Centrala griftegårdarna jag kollande hennes plats ett snabbt idag.
Nästa torsdag skulle Madde fyller år 45 år ska dit då lämna tulpaner och plantera där

Livsmedelsbutiker
Styrelse Coop Sverige AB har en granne är ledamot.
Fredrik han säger till mig den butiken dem hade i skäggetorp stängde igen den butiken.
allvarliga skäll dem gjorde detta ska inte tar djupt , orsaken butikchefen skötte inte butiken bra och personalen var inte vänliga kunder heller dem fick dåligt omdöme detta.

Corren lagt facebook om Lidl, lidl vill gärna öppna flera Linköping
Om Lidl öppnar skäggetorp ”coop gamla lokal” det finns parkering där, och trevliga personal och butikchef skulle fungera utmärkt om dem gör det kan ju coop sälja Lägerhyddan till lidl för coop har för många och Lägerhyddan risken att stänga den ligger mellan två coop i valla och garnsionen.
Coop förlorar inte något dem går på vinst ändå.
Fredrik säger så även några km ligger coop ullstämma,


Kram min babe

1 Comment
Infogade återkopplingar
Visa alla kommentarer