proppen.se

Katastrof Linköping kommun

#linkopingpolitikerDet är fruktansvärt Linköping politiker det handlar om människor har autism & aspergerDe har svårt att få vänner, de har begränsat självförtroende, de har svårt att hantera situationer.De flesta måste förbereda sig innan de träffar andra och deras hjärnor blir trötta.Vissa människor blir trötta efter att ha träffat sina nya vänner kräver att de återhämtar sig 1 eller två dagar.Det blir mycket för dem, men det finns en plats för dem, en mötesplats, kompetensstödjande personal, de kan göra sina behov förebygga vad de tänker göra.Det är viktigt för dem att gå till mötesplatsen för att umgås med andra deltagare och personal. Alla är olika intresserade.Linköpingspolitiker vill att deltagarna ska bli psykiskt sjuka av depression och känna sig ensamma det finns inga mer pengar!Vad kostar 100 miljoner, det är inte så jävla klokt ska man öppna paradiset för deltagare?

Dem skulle ni vilja göra, men det kostar inte 100 miljoner?.Jag är ledsen att du hotar med nedskärningar och Linköping tar dåliga beslut man anlitar olika entreprenörer för att gräva upp gator & torg, det kostar mycket mer än en grupp, funktionedsätta människor.Flesta dem känner mig SKRIKER HJÄLP.Är det helvete finns mening skriva om sånt?Jag är Vice President en mcklubb jag är stolt över lyckades vara vice president har bland svårt göra rätt beslut men jag tänker vad andra tycker och jag är bra att lyssna.Daniel ”Dogge” är president men vill lämnar över till mig efter sommar.Hans ADHD får psykiskt sätt orkar inte.Vara president är riktigt jävlar drag är värsta mardröm för mig, andra tycker jag kommer klara detta även Mamma känner stark stödjer mig och känna stolt

Deltagare som läser denna Jag känner mig liten men försöker göra allt.Vi på LSS gården appen ni har laddad hem era mobiler ska komma nya öppettider för er.Dem känner andra sprids vidare till era vänner denna LSS gården finns.Bio filmen på lördag är inställt vårt utrusning fungerar inte riktigt finns andra göra.Prata med personalen eller skicka mail, ring någon svara mellan vardagar 09.00-22.00

2 Comments
Infogade återkopplingar
Visa alla kommentarer
SJK
SJK
Guest
1 Månad ago

Hej, du är ödmjuk och omtänksam, tack för att du försöker tar hand om oss.

Jag känner dig inte, men mina vänner känner dig och jag har redan vet vilken kvinna du skriver om.

Hon har damp behöver dig.