proppen.se

Min snällaste granne Harriet

Harriet haft otur idag hennes frys har lagt av i natt och vem ställer upp för henne det jag och Philip.
Jag ringde till Rickard om det tillfälligt kan låna en frys Erikshjälpen jag och Philip åkte dit men då Rickard trodde det fanns ny frys stora förrådet i Torvinge fick nyckeln vi åkte dit kollande ja självklart en.
Miele frys Energiklass e och kollande vad kostande på nätet 14 tusen jag ringde till Harriet hur mycket kan hon buda den frysen tre tusen och nästa månad 5 tusen Seriös kvinna hon ger 8 000kr.
Ringde till Rickard frågande bra förslag han tyckte oj det har vi inte räknad med räcker 3 laxar men då ringde Harriet till Rickard hon sa 8 du får 3 laxar nu och sen nästa månad 5 laxar Ok sa Rickard tack så mycket.


Bra hon räddar själv och barn ungdomar som är kris.
Hon får ny frys och och ger 8 tusen Erikshjälpen.

Gott nytt år på er en inlägg är nu schemalagt kommer ut kl 24 idag.


Funktionsnedsättande personer det finns platser festen skicka PM på facebook till mig https://www.facebook.com/proppengosta