proppen.se

Novas morfar och morbror

Jag blev nedgraderad av egen min dotter roll ”författare” denna blogg sidan ett skäl hon tog beslut för.Jag får inväntar granskning av Nova om det blir publicerad, jag kan logga in mig som henne men hon har skrivit dolt inlägg eller kommentar inlägg jag inte vill läsa. Novas:Bengt morfarDaniel morbrorMadde Mamma

Madde 13-15 år

Madeleine var systern som försörjde sin bror och hon blev snabbt vuxen i tidig ålder. Daniel var den stökiga i familjen, har ADHD 2 passade hon Daniel. Madde hade jobbiga perioder med sin bror några gånger, hon tog risken att skolka och ta hand om sin bror istället. Madde var bara 38 när hon somnade från sin sjukdom, cancern tog över henne. Där kommer den här historien om Madde ”The past part 5”-serien har ett uppehåll nu Efter att Daniel förlorat sin syster gick det direkt ner till helvetet för honom Han kunde inte acceptera detta, han har också försökt flera gånger. Han misshandlade sin far utan anledning heller. Bengt är rädd för sin son, han har en psykisk störning och han började dricka och blev alkoholist. Daniel gripen för narkotikabrott, sedan hittades cannabis och annat med mera i hans lägenhet T1 Daniel fortsätter att bråka med sina föräldrar och mig. Jag känner mig stressad om jag vill ha en viss partner hon måste fly från Daniel. Jag har ingen aning men det här skrämmer skiten ur mig. Jag vill att hon ska undvika att blanda sig i den här konflikten. Jag tror säkert att hon är rädd för konflikter och jag måste skydda henne. Daniel kommer ut då blir min stress 110%. Han har skadat sin mamma skydda hans föräldrar också Nova och ……….Bengt har skrämd Nova av drickande Jag måste skydda min familj

11 Comments
Infogade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Nova Viktoria Larsson
1 Månad ago

Jag fick ett e-postmeddelande i väntan på granskning av den här artikeln som jag godkände

Pappa är inte längre administratör för denna bloggsida och jag tog beslutet själv.
Jag vill inte pappa göra bort sig till någon.

Mamma jag saknar dig du finns min hjärta jag älskar dig

Therese Gustavsson
Therese Gustavsson
1 Månad ago

Vad lika ni är på bilden.
Jag kändes obekväm vi var besökte Daniel han var spydde vi var hos han. 

Nova Viktoria Larsson
Besvara  Therese Gustavsson
1 Månad ago

sist ja, han stinker också, jag bad honom ta en dusch
Jag är inte rädd för Daniel, jag kan skydda mig själv, man vet aldrig att jag kan vara ouppmärksam.
Tack Tessan du följde med stöd med mig

Therese Gustavsson
Therese Gustavsson
Besvara  Nova Viktoria Larsson
1 Månad ago

Ska du fortsätta Karate?

Nova Viktoria Larsson
Besvara  Therese Gustavsson
1 Månad ago

Mitt mål är att komma till en svårighetsgrad som min svartbälte pappa ännu inte har bestämt sig för.
Torbjörn försökt övertala mig pappa kollega.
Vi får se nu har jag vit bälte det räcker nog

Therese Gustavsson
Therese Gustavsson
Besvara  Nova Viktoria Larsson
1 Månad ago

ahaaa
Du får inte lära mig självförsvar då?

Nova Viktoria Larsson
Besvara  Therese Gustavsson
1 Månad ago

Nej, det finns regler budo, men jag kan lära dig några enkla knep.
Jag slår bara på mattan

Therese Gustavsson
Therese Gustavsson
Besvara  Nova Viktoria Larsson
1 Månad ago

Nu kommer min babe gonatt

Nova Viktoria Larsson
Besvara  Therese Gustavsson
1 Månad ago

Hälsa bocken Gustav har trosor på dig i natt

Therese Gustavsson
Therese Gustavsson
Besvara  Nova Viktoria Larsson
1 Månad ago

Han sticker in den allafall

Nova Viktoria Larsson
Besvara  Therese Gustavsson
1 Månad ago

Snusk