proppen.se

Semester resan del 1

Det första vill jag säga till alla jag är en seriös person vill väl med andra personer.
Jag vill vara som andra lika värda individer funktionshindrande vad jag menar jag vill inte någon känna utanför.
Jag känner fri person har bil kan sätta mig köra väg vart jag vill men många har inte denna att känna fri kan göra som jag.
Jag känner svag denna punkten det orättvis.

Mitt jobb finns en kvinna 35-36 ålder har förstånd och klokt, det var en dag tog hon med sig två andra äventyr dem åkte till Norrköping hon tog sitt ansvar med andra två en äldre kvinna 50 år har mycket svårigheter ”jag vill inte berätta” 50 åringen behöver har mediciner och bor gruppboende huvudsaken får inte hon åka långt och åka en annan stad.
35/36 åringen jag ger henne eloge hon är så faktiskt omtänksamhet person det måste hon veta.
Hon tänker som mig lika värda personer hur tusan ska jag bevisa annan hon är hjälte mina ögon.
Hon skulle får pris, även har hon också har svårigheter men det finns inte ett hinder.

Sockertoppen känn dig stolt

Gårdagens möte MCklubben 2023-07-18 kl 19:00
Mötet öppnade vi har gemensamt ett mål med kort varsel med video samtal Lillie min syster med henne en timma, vad planen ska genomföra Lille har lyckades Opera hotell 4st rum och Eggers hotell 3 rum det fanns lediga rum och resten blir Lillies sitt hotell Frist G Hotell 3 st det prisen 2000 kr per person.
Mötet är inte klart än det kommer fortsätter imorgon.

Personer följer fasta
Jerry (Polis)
Tomas (vårdbiträde jobbar på service bonde)
Linda (sjuksköterska Jobbar gruppboende)
Jennifer (Utbildad som sjuksköterska har jobbad servicehus) hennes man Daniel ”Dogge” han kommer finnas till trevligt och snäll (har jobbad på korttidsboende 90 talet).
Gösta Jag ”proppen” (Kommer vara tar ansvarige av resan om det skulle hända något)
Nova (Min dotter är 15 år men hon finns till)

Min mor och hennes man Tomas har inte bestämt än (Finns till ”hoppas dem följer med dem är pensionärer har inte jobbat med personer förut med tjänst) Tomas gillar inte åka buss eller spårvagn han får offra sig här gången.

Vi ska dela olika grupper 3 st.
Åkpass Liseberg kan jag ordna detta men har inte fick tag någon än men det löser sig imorgon.

”Sockertoppen” nu har du chansen tar ansvar du kan får har egen grupp JAG HAR FÖRTROANDE DIG.
det räckte resan Norrköping du gjorde hör av dig vännen.