proppen.se

SOS och onsdag blogg

krisinformation och SOS Alarm idiotiskt information igår dagen:
IPTELFONI dags läge används nu systemet klarar belastningen en central och mast klarar c:a 4000 pratar samtidigt. 112 byte nödnummer det var 1996 våren jag tror det ändrande från 90000 till 112 grund av telia (Televerket) löste första IPTELFONI via digitala utväg att servrar skulle tas hand om detta smidigt sätt.
Svårt regeringen gjorde svårt beslut om det skulle klarar av.
Men dummaste ide att krisinformation om det telestörningar skulle infalla inte ni komma fram till nödnummer deras synpunkt man ska tar bort simkort sin mobiltelefon om ni ska förstå.
En person får hjärtinfarkt exempel slutat fungerar då samtidigt ska man ringa 112 ”högtalare” och börja med HLR men krisinformation ska ta fram en spetsigt öppna simkort luckan och ringa då då räddar man inte människa då, hur i helvete alla mobiltelefoner har Airplane mode ”Flygplansläge”  kallas en funktion där man stänger av radioförbindelsen men om man sätter igång Airplane mode då ringer man 112 som man inte har simkort i .
alla android login screen eller ios finns alltid nere skärmen ska står nödsamtal eller emergency call.
Sverige ska slå 112 eller USA 911, hur fungerar utan simkort 112/911 använder datatrafik det lite avancerade detta men det gratis uppkoppling.
Jag pratande en timma sedan med min försvarsmakt central Lina Bolinder som chef i Linköping hon agerande min kommentar på SOS Alarm men hon tyckte jag hade rätt skrivit där hon ska kontakta Post- och telestyrelsen göra en anmälan.
Vi är en del av Försvarsmakten av SOS Samhällstjänst dem tre kronor statligt begärligt.
Det ska inte förekomma telestörning till nödsamtal Ingvar Carlsson FD statsminister med regeringen beslut ska vara kan inte ändra på detta.
Lina Bolinder och jag inte umgås men jag vet vem hon är och hon vet vem jag är också.
Tack Lina att du ringde mig även du vabbar din son.

Onsdag blogg:
Jag vill inte skjuta upp mitt plan nu vill göra slut detta alla pusselbitar ska passa sista biten.
verkar inte redo andra sidan ut vägen även personen stöttar på hela tiden jajamensan hon snodde min plats idag igen suck vid lunchen hahaha
Jag snackade med messenger påskkäringen idag hon är svagsint tokigt person påskkäringen kan knuffa i baken henne ”som hjälpmedel” ska jag skjuta upp nästa vecka mitt plan men jag har två dagar sätta eld på henne ändå det är förberedning.
Hoppats inte hon tog illa jag satt vid Mia börja mucka det bara skoj idag…


Bo Martin Erik Erikson lila jävla bock fostermamma Melinda Jacobs ålder står inte kartan E-type du är 57.
Melinda du varit hos festa på klubbhuset du är fan grym allt elände haft men fasen du är 38 år
Du är värd har Martin din sida stort grattis baby.
Kom hela familjen till klubbhuset midsommar igår igen.
Sofia änglar gjorde fint hos dig Melinda.

Bo Gustaf stort grattis barnbarnet