proppen.se

Torsdaaaag blogg och förlåt

Jag ber ursäkt med lillördag bloggen kommentarer vissa ord ska man inte skriva.
ibland blir det överstyrd vi jävlas man vandra vi är såna men vi menar inte illa men förlåt dem tog personligt.

Vad jag för människa?

Dem som känner mig väl vet väl jag är för person.
Dom personer knappt känner mig kan vara svårt förstå.
Jag är en öppen ärligt, ömsinthet, buse, retsticka person brukar dörren vara stängt för dem inte knappt känner mig.
Personen som är förtjust mig du har inte aning om mig dörren är stängd men du har nyckel den dörren.
Jag sitter platsen bra syn av mig det är inte förbjudet titta på mig varsågod kolla.
Idag verkar inte du intresserad av din mobil, jag ser sidan av ögonen vinken.
Jag är inte arg en sak är enerverande på dig vännen hälsporre är stor påfrestande hälsena muskeln blir sämre du blir äldre.
Jennifer Dogge fru hennes historia:
Hon spelande vollyboll korpens lag hon var 25 år fick hon hälsporre ibland men gick över började hon igen spela men en dag höll inte hälsena hon åkte direkt akuten hon fick starka mediciner hon blev hög länge period hon hamnade depression och utbränd hon klarande inte jobbet heller var sjukskriven 4 år.
Tur var Daniel (Dogge) var granne med Jennifer dem var inte tillsammans då men dem hejande vandra dem möts trapphuset eller utanför dem bodde , hon var förtjust Daniel även hon var blyg (Jag berätta inte mer dags läge), hon själv berätta om det blir så man vet aldrig

Du vackra sockertopp vännen om jag inte ansvar vad du gör på jobbet är jag lågt profil.
Jag har inte visad att jag bry om dig och tänker fallolyckor kan hända är rädd om dig.
Vad det stör mig du mockar det riskfull skadar dig själv min vän.
Du måste sätta gräns 2 boxar sen måste du villa dig och bara gå, går ut runt anläggningen för jag finns utanför anläggningen du måste synas sekunder får syn på dig innan du börja gå runt då vet jag om det skulle hända något, jag ringer direkt din handläggaren då och gå direkt till dig.

Jag är stängd det har du märkt jag kollar inte djupt dig om du inte viste har du nyckeln som passar, peta på mig, prata med mig, jävlas med mig eller annat gör vad du vill då öppnar jag.
Du har försökt jävlas men fick inte svar bara jag små skratta det räcker inte öppnar dörren mer än bara proppskåpet du måste jobba till detta min vän du har vänner på jobbet kan hjälpa till.
Vill du har sanning att jag visar mig jag bry mig om dig.
Din väninna sitter bredvid dig lunchen hon vi skojar hon är min chef på måndag vid lunch ska hon har avvecklingssamtal då kan du passa på lägga i passa på detta men tar inte allvar om du får motvind samtalet det är bara skoj.

Du undrar jag inte gå fika efter 14.00 har mycket göra denna här veckan det är Thomas ordrar sen åker till Totalförsvarets forskningsinstitut jag har mycket just nu denna övningen men idag var sista dag för oss.
Jag lovar inte imorgon fredag komma upp 14 fika men ska försöka, men nästa vecka blir det.

Denna inlägg schemalagt!

5 Comments
Infogade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Dogge Fru (Jennifer)
Dogge Fru (Jennifer)
Guest
9 Månads ago

Så gärna så kan jag berätta för henne
Jag kan vara hennes vän har sagt tidigare

Jerry (Mcklubb)
Jerry (Mcklubb)
Guest
Besvara  Dogge Fru (Jennifer)
9 Månads ago

Jag tror vem det är hon har jobbat poliscafé blond tös

Dogge Fru (Jennifer)
Dogge Fru (Jennifer)
Guest
Besvara  Jerry (Mcklubb)
9 Månads ago

Jasså

Jerry (Mcklubb)
Jerry (Mcklubb)
Guest
Besvara  Dogge Fru (Jennifer)
9 Månads ago

En deltagare på cafe spelar samma lag som hon och engelsk mannen känner proppen

proppen
Guest
Besvara  Jerry (Mcklubb)
9 Månads ago

Ok har hon jobbat där hon var likt Pernilla frisören som abba agneta ser ut 70 talet