proppen.se

Hela dan har känns att så kändes jag var borta sjukskriven första gången sen kom jag tillbaka jobbet då satt Vackra den bordet jag sitter äter nu för tiden men då kunde inte jag sätta mig lång bänken det är för lågt för mina ben att sträcka mig, då stod jag och åt då men då gick fram lite till Sara då vrede madam hon huvuden så mina ögon min tolkning sätt dig emot mig visar hon Vackra saknad mig tror hon satt hela veckan och dem två dagar satt hon den platsen jag vill sitta hon vill ser mig.

Vackra om du ser denna inlägg ett förklaring Jag kunde inte sätta mig bänken hade ont min vänster ben.
men Onsdag kan jag sätta mig bordet ska vi glor vandra ögonen, törst du vid lunchen?
Ska vi leka arga leken?
Jag tror du har mods nu.

Flera har hört av sig till festen nyår tur flera hjälper mig besvara mailet

Men gott nytt år på er!