proppen.se

Torsdag blogg den 21 mars

Vad ska man börja med den här bloggen.
Vill informera en kvinna detta beröm sopkvasten det är lagad du som förstörde det inte med flit fäste är dåligt.
Du borde berätta för mig att jag skrattade bara kvasten gick av för mig idag.
Du är en stark kvinna haha.

Ja, den här situationen vill du inte erkänna, du vågar inte berätta för mig.
Om du kände mig väl är situationen annorlunda själv du har autismspektrumet du har svårt att hantera detta hur skulle jag agera det kan inte hjälpas.
Du måste gå över hinder våga säga det.
Jag är så snäll, bli inte arg varför skulle jag bli arg på dig för. det är ett dåligt fäste. Gäller alla mina vänner, jag blir inte arg, men de får lite motstånd, men inte på ett dåligt sätt. Du har ASD du kommer att bli bemött bra av mig snällt sätt att du inte pratar du ska få specialbehandling jag menar inte det. Du är känslig för konflikter, jag vill inte att du hamnar i en svår situation med mig. Jag tänker alltid på alla deltagare om dålig stresstolerans, ingen av er ska hamna i en dålig situation med mig, jag är försiktig. Det ska bara flyta framåt.

5 Comments
Infogade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Nova Viktoria Larsson
28 dagar ago

Jag gjorde något fel många gånger och min pappa ville inte skrika på mig, han skulle försöka lösa problemet i en normal ton.
Att skrika på vandra hjälper inte alls.
Min pappa ger mig alltid en kram i slutet av våra diskussioner.
Det här är hans kärlek till mig.
Han säger till mig att han älskade mig och kollade mina ögon och han menade det också

Nova Viktoria Larsson
Besvara  proppen
28 dagar ago

skrämmande snäll rättar sagt pappa Jag älskar dig