proppen.se

Trist dag har varit.

Nova var 8 år hennes mamma gick bort och sa Nova till min farmor hon ville bli astronaut hälsa på sin mamma Nova trodde mamma finns i molnet kolla ner, det blast sorg farmor då, det var jobbigt min mamma grät, känslor är svaga för alla människor.
Min mor och Novas mamma var goda vänner har nästan hade kontakt en gång vecka det kan vara 30-60 minuter telefon 💓.
Madde tyckte om min mor.

Flisan var Ekvint metabolt sjuk motsvarar diabetes typ 2 Smestad häst hade ont i benet flera år.
Hästen har sockersjuk kan blockhalt blir sämre jag hade på länge tanke över Flisan kommer inte klarar av längre av blockhaltet för hon inte fått tillräckligt näring, men vi har två deltagare beslut LSS av anpassad arbeteplats gjord hästen ägaren Annalie känndes trygga händer låta deltagare gjorde sitt jobb allt foder och näring egloge för dem och ska jag säga till dem deltagare får något av detta för tack.
Annalie jag beklagar sorgen du var min pionär på ånestad bogge hette hästen jag rid och nu är du min kollega det var jättelänge sedan jag var 10 år rid men slutande efter ett år.
Det är trist för alla igår varje morgon efter nyår klappande jag Flisan igår hängde jag över boxen då kändes det inte okej hon luktare på mig, imorse fick hon sprutan innan fick hon massa morötter av Malin och Git sen fick hon somna om att slippa elände värk hon hade måste vara så ont.
Hoppas hon hamnar annan planet man önskar sig hon springer moln nu.
Jenny min första kärlek gillande hästar var hästtjej hoppast du träffar henne Jenny tog självmord!

Det är jättetråkigt för mig också hästarna är våra arbetekolegor men jag är van vid detta ”tycker inte otäckt något sätt.
Tack Inge, Tobias hovslagare även veterinärer Åsa och Rickard gör möjligen vårt stall.
Även dem två tjejerna Anpassad arbeteplats jag inte ska nämna namn på ni har gjord kanon bra jobb..

Levet går vidare