proppen.se

Underbemannad dagens jobb

Jag sprids av glädje med andra kollegor dag då mår jag FY FAN BRA.
Deltagare Café anpassat arbetsplats var lediga idag bara fanns Handledare Mia själv, men det finns Drifttekniker där som kallar sig proppen som är flexibel älskar att jobba vara vikarie av deltagare idag just jag tar fram sopkvasten börja sopa golvet i café och byta soptunnor enkelt som helst, sen jag var klart café och fattas Underbemannad ju annan stället också vårt foderkök chefen ”VAKCKRA KVINNAN” också var LEEEEEDIGT då sopar jag foderköket enkelt sooooom helst vad gör man sina underbara kollegor JOO MAN STÄLLER UPP dem ÄR VÄRDA HAR LÅÅÅÅÅNG LEDIGHET, det finns ett MEN ingen frågad eller sagt till MIG jag ska göra idag enda klappa man axeln BRAAAAA JOBBAD, jag är glad mig själv också gjord bra från mig.

Min älskande Clarre du dammsög Åke ”städmaskinen idag” jag slapp fråga min grupp om någon kan tar detta uppgift, tack mannen.
Det finns ett ord jag älskar uttala mig SAMARBETE Smedstad Ridsportcenter bästa arbetsplats och bästa kollegor.


Vi backar bakåt tiden 2014 Då jobbade extra på JM lantbruksteknik som programmerare tekniker är liten företag i Vikingstad vi fick stor beställning av Lejonfastigheter Min chef Magnus ringde mig för jag var på min bolag Vaktmästare på väg han sa –Magnus proppen jag behöver har dig ett byggplats Mars 2015 buljongen 52 ”I4 militär området känner du till detta? –Proppen Ja det brand ner ja och vad är med detta frågar jag till –Magnus, hydraulolja generatorer skall programmeras skall installeras 7 st arbete 8 månader du får full betalning och med ÖB –Proppen fy fan så många och ( funderar själv jag har också extra jobb på Elsa/skylten också) hade jävligt mycket att göra det kom ett stor käftsmäll.
Jag ringde till Sanna direkt min chef Elsa/skylten jag måste boka av allt personal listan.
jag åkte till JM dag eller dagar senare efter Magnus ringde mig, jag beställde gödsling ränn system god tid kostnad c:a 1.4 miljoner kostande detta hela jävla kalaset det hade vis inte vi detta budget.
Vi tog stor lån 1.4 är mycket, jag fick vänta 14 dagar kunde slutföra köpet via grossist men fattas en grej Vi hade inte säkerhet av lånet, VD kom då frågar snällt om jag delaktigt bolaget av min bolag,
Men min morbror Sigfred var oroligt om det skulle funka, men jag fick 5.2% av min morbror jag köper själv in mig JM och börsen och banken sa ja norsk bank men då skrik min kusin Sylvia ett hörn värsta hallå hon kunde inte accepterar hon håller mina pengar men Sylvia pappa övertala henne då godkände hon detta avtalet.
Då kunde jag slutföra köpet 12 månader kunde JM köpa ut mig, vi lyckades detta.
2015 Mars jag åkte till smedstad och installera mig där 8 månader.
Då träffades jag en man var så nyfiken strut hette David.
Han var så roligt vi börjande snacka allt möjligt jag kommer aldrig glömma vårt prat.
Han var härligt trevligt man. VILLA FRID David

RIP direktör David har lämnad oss det var tungt för mig mina känslor kan inte styra det är sorgset.
David var VD på Smedstad Ridsportcenter 2016-2023 han blev 57 år av sitt sjukdom.
Hans fru och familjen JAG BEKLAGAR SOGEN

David och jag körde MC tillsammans 2016 till ystad jag behövde min sorg av min sambo gick bort
Tack du tog hand om mig jag älskar dig