proppen.se

Ungdomar som tar risker själva.

förgår tisdag jag läste corren.se (Låst inlägg) kolla denna länken Kinda kommun.
Jag tar viss ansvar skriver min blogg om detta och har förståelse för föräldrar.
Mamma Carina (heter annat) och hennes son handlar det om inslagen.
Jag själv var som Carinas son jag var ung 15 år hur min mamma sitt oro om mig.
Min missbruk var högnivå ville testa drog och viste inte hur var det farligt är och är inte stolt över detta jag skäms över redan idag, jag brydde inte om min mamma alls.


Jag var ung hade inte ens gränser enda jag hamnade fel gäng direkten även jag fick går ur särskolan 7,8,9 för jag för duktigt snabbt att lära mig gick normal klass men under tiden testande man droger inte förstod vad allvarligt drog, samtidigt gick i skolan men var jätteduktigt på matte men försökte göra bort mig utanför i skolan då missbruk och gänget jag umgås vi kände coola och tuffa rökte och supa helger m.m men jag skäms innebords varför Jag höll på min det förflutna.

Skolan har inte resurser göra enda dem gör socialtjänsten orosanmälan eleven.
Vad jag tycker grundskolan behöver har skolvärd som är men inte ett måste krävs fd missbrukare men värkar bättre något slag kunskap av droger är farligt och lätt människa prata med ungdomar vara vän elever istället dem känns tryga själva, utom alkohol och tobak enda sätet.
tills man fyller 18 då ska man gå på fester har roligt istället lagom mängd alkohol.
Man ska testa blir full något gång spyr man upp allt.

Mina storesyster Lille var också den härvan sitt missbruk hon var men nu båda två är inte missbrukare alls, även vi ibland dricker lagom mängd alkohol då och då.
Nu är Lille är verksamhetschef största hotellkedja Frist G i Göteborg..
Mina syskon samma föräldrar Lille och jag sen Git samma mamma men hennes far Tomas min mammas man.
Vi har bra kontakten vandra och jag och Git jobbar samma stället träffar ofta men mest jobbar hon kvällar..


Polisen har svårt just nu i Östergötlands län drog kristaller det högtryck, det är inte bra jag tycker unga testa detta drog, vad ska man göra åt saken??, två ungdomar blev gripen fick tips tullen här Linköping mängder av knark, det är lätt tag knark.
Ungdomar snälla jag ber ni inte testa detta det jättesvårt att sluta det räcker en gång test då är man fast vid detta.

Glad påsk på er