proppen.se

Vad händer med mig!

Jag finner inget ord just nu morgonen idag c:a 9-10 fick meddelande av min nya vännen Jenny
2 st klasskamrater kontaktande henne via facebook Lucas och Tova förlåtelse dem viste inte hur hon mådde.
Jenny ville skicka en inlägg ska publicerad min blogg sen vidare har hon offentligt länkad ut denna inlägget även jag besvara henne, jag trodde inte många besökare 1769 st personer Skåne, småland Västra Götalands, östgöta, Stockholm och flera min blogg var högtryck hela dag idag hela natten.
Jag gjorde lite grej av detta men det var värre det bliv stort av detta.
Jenny var fullt upp idag nya vänner lagt till henne facebook och förklara andra.
hon har känd så ensamt förut men det har vänt sig.

Jag känner stolt mig själv har hjälp en sån människa hon vare nertrappad inte blivit bjuden någon fest.
Lucas och Tova frågande om dem skulle fika imorgon på en fik .
Jag rodnar att blivit nu bjuden fika imorgon.
Jenny pappa är glad hennes skull, Jenny varit hemma oktober fram nu hon orkar inte i skolan grand av hennes asperger syndrom.
Det vänder nu snart orkar hon gå till skolan igen.


Jag tackar alla jag känner Stefan föräldrar, Kusin Birgitta och Stefan psykolog Anders och flera mina alla år jag har lärt mig om asperger syndrom jag kommer inte SLUTA lära mig denna ämne och lära känna nya vänner har detta.
Dr Gösta Larsson olegitimerad doktor

2 Comments
Infogade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Jenny Eriksson
Jenny Eriksson
Guest
1 År ago

Proppen mina ögon är du legitimerad doktor kram

proppen
Guest
Besvara  Jenny Eriksson
1 År ago

Jenny tack gulliga du, även din syster hört av sig också gick det bra?