proppen.se

Valphärvan del 2

78 st var vi från Mc-klubbens vi åkte flera bilar till Norrköping ti huvudpersonen av nätverket.
Jag ringde på dörren jag var själv då en kvinna öppnade dörren hon var 27-30 år utländskt sagt Jag var Tele2 operatör frågande kolla antenn uttaget och höll mobilen fick order göra check.
Då kom Gurra, Peter, Henrik, Klingan, Jerry och Dogge strömmande in lägenheten hon blev av skräck och jag klär av mig jacka ger Jerry vi bär våra västar då kom en man ifrån vardagsrummet han var lite yngre kvinnan han skrik åt oss vi ska gå härifrån då kom jag fram till honom sa (Du behöver inte skrika åt oss
ta fram allt dokument du har valparna genast annars) han tog mobilen ringde 112 han fick göra det (Jag sa varsågod) Jerry visande sitt poliskort och Jerry sa ger din telefonen till mig Jerry sa till operatören ber ursäkt han ringde.
Jag sa ta fram dokument alla hundarna vi fick några, det var alt falsk står detta inte ens rent engelska heller, Jag är ordblind men jag förstod inte stämde.
Vi pratande med honom att han skall lägga ner verksamheten, Jerry ville uppvisad id-handling båda personer och han ringde till polisen en gruppchef kollade uppgifter det var 2020 han åkte fast då 9 st tullen tvungen avlivas valparna.
Vi ger dem löfte att dem ska läggas ner verksamheten direkten annars kommer vi tillbaka flera medlemmar.
Dogge sa ta upp kök persienner kolla ut det gjorde han såg flera våra medlemmar var ute då.
stirrande in fönster.

Sen jag ringde till Corren växeln ringde sökte Christian men han var inte träffbart men fick tag en annan som var på med Artikel Valphärvan Jenny hette hon jag berättande och jag vill lämna dokument, hon var intresserande hon sa hon befinner sig mediahuset Badhusgatan 5 Linköping Jag körde direkt till Jenny lämna detta och hon var nyfiken ställa frågor till mig jag sa mesta hon borde veta sen åkte jag hem.

Inte roligt vi trampande in den lägenheten men bra att vi gjorde detta grej.

4 Comments
Infogade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Yvonne Nilsson
Yvonne Nilsson
Guest
11 Månads ago

Gösta ni är galna.

proppen
Guest
Besvara  Yvonne Nilsson
11 Månads ago

Yes actually ja men små burrar resa till Sverige stackare hundar ligger egen avföring också.

Yvonne Nilsson
Yvonne Nilsson
Guest
Besvara  proppen
11 Månads ago

Bra ni hjälper corren du får hälsa mcgänget från mig

proppen
Guest
Besvara  Yvonne Nilsson
11 Månads ago

Jag ska göra det, du får komma förbi en dag till oss du är välkommen