proppen.se

Veckan har gått blir slut imorgon!

Vindstilla naturliga vind kom inte finns ett förklaring beter mig inte har ögonkontakt med någon kvinna jag rågad lovad, jag var deppigt veckan valphärvan det kan inte se utanpå mig känner mig jag är djurvänligt person men nu känner mig mer energi jag är laddad igen.
det är trist att hon får lida kommer utanför.
Svårt förklara detta, men jäkelskap var lågt men du vet om någon säger får jag energi du såg jag sa igår till mig lunchen vad jag ska göra, nästa vecka kommer krafter vindar igen.
Jag ville åka direkt hem igår tar dusch ville vara klubbhuset det bestämt så innan, kom inte upp fika sorry.

Imorse gjorde mitt bokföring betala skatten och fakturor allt betalt det jätteskönt har gjord.*Jag fått avböja ny kille ska gå som daglig verksamhet min bolag vaktmästare på väg ”Företagplatser” min kollega Martin är chef min bolag vi kräver har B kort körkort och ska klarar själv också tyvärr tackar vi nej.
Jag har en kille Tobbe jobbar min bolag har körkort har egen firmabil han har lönebidrag.
Joel är anställd början juli förra året.
Jag har 2 tjejer och 4 killar dem sköter kanon och Linköping politiker bestämt nu att privata vården får resurser äldreomsorgen och även LSS boende får hjälp av oss personal får ringa in beställa order lätta jobb privata verksamhet får betala inte brukare/boende inte ska betala något för detta.

Jag söker 2 personer ska vara bud körning krävs B kort måndag- fredag början är provanställning 6 månad kontakta arbetsförmedlingen din handläggare idnr 96362 krävs meriter och CV.

idag kommer Jennifer och David Svensson på besök

6 Comments
Infogade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Jenny Eriksson
Jenny Eriksson
Guest
11 Månads ago

Jag känner mig värdelös och misslyckad, vad ska jag göra åt saken.

Jenny Eriksson
Jenny Eriksson
Guest
Besvara  Jenny Eriksson
11 Månads ago

Proppen kan du svara FB eller här

Jenny Eriksson
Jenny Eriksson
Guest
Besvara  Jenny Eriksson
11 Månads ago

Kan någon hjälpa mig?

proppen
Guest
Besvara  Jenny Eriksson
11 Månads ago

Du är tillbaka i skolan det tar dina krafter då känner du är tomt enda jag ber dig Jenny du behöver inte stressa dig ber hjälp i klassen du inte klarar av matte grund av det länge sedan du var i skolan , du måste säga till räcka upp handen.

Jenny Eriksson
Jenny Eriksson
Guest
Besvara  proppen
11 Månads ago

Ok

proppen
Guest
Besvara  Jenny Eriksson
11 Månads ago

Jenny vad du upplever du är i skolan vad du har tänkt dig du ville har bättre nu men misslyckas du med detta du får panik stressigt.
Jag kan gärna säga till dig du borde göra bara förslag men du själv måste göra detta vad du bestämt göra.
Du har Lucas du får energi med honom ni är nära vandra du själv berättat din facebook flöde du mår bättre dina grubblar tankar försvinner.
du liver nuet.
Det är underbart du känner så alla människor behöver ibland ödmjuk vandra.
Du berätta för Lucas vissa pinsamt saker till honom du är rädd för misslyckas men du skäms inte över han hör detta av dig.
Du tycker om honom och älskar honom, det bra då lära han sig hur du fungerar vilket person du är.