proppen.se

Vilka ungdomar det finns

Jag är värdigt trött nu, har jobbad och spela paddel åkte hem å duschat.
hörde att Philip och Nova var uppröjda pratade telefonen med den tjejen skrev igår inlägget.
hon som försökte kyssa Philip på epa träff.

Jag trappande ner foten men lugnt röst sa jag ni får sluta prata telefonen i mitt hus.
sa jag åt andra sidan av luren jag vill inte tar upp här bestämde med tjejen får prata hennes föräldrar det ville inte hon och försökte tiden med detta gick inte hon lagt på luren.
Jag blir irriterande ringde Philip mamma hon måste har nummer till den tjejen föräldrar dem går samma klass hon och Philip och jag fick ett nummer detta nr funkar inte men då sökte jag nätet var personen bor.

Jag tog på mej mjukis och tröja åkte direkt den adressen då öppnade en kvinna dörren då frågande henne om var tjejen mor hon sa ja hon var min ålder lite yngre.
vilket stank i hallen katt piss och soppor vi vi gick in vardagsrummet förklarande varför jag var där.
Hon visste något skulle prata om, det var stöket i lägenheten stora dammkorn golvet.
Mamma tände en cig kändes nervös tjejen var sitt rum då mamma ropande henne skulle komma ut sitt rum det var stöket hennes rum också såg långt väg vi redet ut saken direkten sen ville jag fly där från.
och åkte hem och tog en till dusch och slängde kläderna i tvätten.
Hur kan man leva så miljö, imorgon tänker jag ringa den hyresvärden göra oanmäld stöket ett lägenhet.
Om man hyr lägenhet ska inte vara så stöket alls det står i kontrakten.

Jag bry mig inte Mamman eller den tjejen det är inte mitt problem.
ska jag kontakta socialen? jag tycker synd dem båda dem behöver hjälp.

3 Comments
Infogade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Jennie Svensson
Jennie Svensson
Guest
3 Månads ago

Pappa, vi vet inte var han är, tjejen har problem i skolan och hoppar ofta över lektioner.Mamman är upptagen på jobbet och har ingen tid att umgås med sin dotter.DU BÖR RINGA SOCIALTJÄNSTEN Josephine Patriks mamma försökte ringa socialtjänsten som anmälde.Tjejen och Patrick hade varit tillsammans en tid, Josephine ville inte att de skulle vara tillsammans, och den stackars tjejen hade ibland inte rena kläder.

Philip Svensson
Philip Svensson
Guest
Besvara  Jennie Svensson
3 Månads ago

Mamma, hon hoppar nästan alltid över skolan.
Hon har mycket problem och ibland ligger hon med folk jag inte känner.
hon har inga vänner

Jennie Svensson
Jennie Svensson
Guest
Besvara  Philip Svensson
3 Månads ago

Philip menar du hon är prostituerad?
Josephine hade misstanke detta hon snokade hennes mobil en gång.  

Proppen jag ringer dig imorgon