proppen.se

Vill tillägger några saker

Jag ligger sängen nu men skriver mobilen denna inlägget.

Jag spekulerar sa dom mitt namn vid lunchen??
Jag frågar min magkänsla fick inte svar va fan,
Kollande hon mig idag jag satt emot henne eftermiddagen jag fokuserar flera video min vän Micke.
och tuggande snuset känner hon äcklad, den snuset jag snusar är värdigt svag, smak som tuggummi lakrits smak, jag äter inte godis.
imorgon sista dag rycket det kan hända som helst det kan blir vårdslös eller bra.
Jag kan välja två saker med sin hennes vän eller Isabelle.
Hennes vän varför säger allvarligt konversion vandra för det något dem bestämt?
men Isabelle är bensin starta upp uppkäftigt men det kan också hennes vän men det är diesel brinner inte lätt.
Mia är bomben om hon tar alla tre är lättare för henne då exploderar vi hamnar närmre vandra kram då.
Hon är lite avundsjuk jag busar Mia hon vill vara själv den sitsen.
Men fasen jag kör.


Gonatt på er sovgott

19 Comments
Infogade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Jenny Eriksson
Jenny Eriksson
Guest
1 År ago

Jag längtar efter att få uppleva ömsesidig kärlek. Det har jag hittills aldrig fått göra. Jag är snart 23 år men har aldrig haft ett förhållande men just nu.
Jag har inte heller haft sex eller kysst någon. Det är min största hemlighet.

Jag märker att jag har samma funderingar kring förhållanden, sex och kärlek som ungdomar har. Hur känns det att hålla handen med den man älskar? Hur är det att vara tillsammans med någon? Hur är det att ha sex? Ja, ni vet. Sådana saker som huvudpersonerna i böcker och filmer för 12-14-åringar funderar på, samma saker funderar jag på. Visst har det funnits möjligheter för mig att kyssas och ha sex, men möjligheten att få göra det med någon som jag är kär i har aldrig funnits, och då har det helt enkelt inte varit intressant.

Har känts så förut är inte det att jag inte kan bli kär. Det kan jag. Förvisso har jag svårt att känna gemenskap med människor överlag, men ibland händer det, och några av de gånger det har hänt så har jag också blivit förälskad. Alltid i andra killar, och alltid i feminina sådana, samtidigt som jag är väldigt feminin själv. Där upplever jag att en stor del av problemet ligger.

Att alltid bli avvisad av de jag fallit för har gjort att jag, när jag blir intresserad av någon, känner mig oattraktiv inför personen i fråga. förut vågar jag inte längre visa intresse för någon, eftersom jag tänker att det säkert ändå inte är besvarat. Varför skulle jag ha sådan tur?

Dessutom har jag blivit rädd för att träffa någon. Hur ska det bli när personen i fråga vill kyssas, eller ha sex, för första gången? Jag har ju inte gjort något av det. Jag vet ju för fasen inte ens hur man gör! Och jag skäms så fruktansvärt för det. Jag är en snäll och intelligent människa, och jag får ofta höra att jag ser bra ut, men när det gäller intimitet är jag så oerfaren man kan bli. Men jag behöver nog inte oroa mig. Jag har en stark känsla av att det inte finns någon för mig.

Dogge Fru (Jennifer)
Dogge Fru (Jennifer)
Guest
Besvara  Jenny Eriksson
1 År ago

Hej Jenny
Jag har oxå erfarit när jag var yngre och mer oerfaren o det var att jag ofta kollade in vissa personer och utelämnade andra, för jag var så säker på att jag inte kan bli kär i dom andra…Det är ofta att man blir kär i någon man inte ens tänkt på att man kan bli kär i. Alltså, det är lätt att som oerfaren tro att någon ska se ut och vara på ett särskilt sätt för att man ska bli kär. MEN kärlek funkar inte så. Iaf inte om det är på djupet. Då kan det vara en helt annan ”typ” som man faller för som man inte trodde från början.Så våga träffa alla möjliga när du dejtar. Var öppen. Vissa kanske inte passar men döm inte utan bara se vad det leder till.Kanske någon som blir en bra vän eller att du blir kär när du lärt känna henne.Men utgå inte från att tjejen måste ha en visst utseende.Alla människor har maskulina och feminina sidor inom sig, oavsett läggning eller kön.Det gäller att låta det få vara en balans, att båda sidorna får komma fram både hos dig och den du träffar. Kärlek är komplicerat. Närhet är viktigt och när man inte har en partner kan det vara fint att ha en kompis att mysa med i soffan oxå.Även om det bara är mys och ingen attraktion eller sex.Jag längtar efter en kompis ofta,en som jsg kan prata om allt med.Saknar verkligen en sån kompis.

Hur känns det nu Jenny du träffar Lucas?

Jenny Eriksson
Jenny Eriksson
Guest
Besvara  Dogge Fru (Jennifer)
1 År ago

Hej
Jag trodde aldrig att jag skulle tycka om mig själv, än mindre känna kärlek till den jag är lyckad kär nu.
Gör det ont att förlorar oskuld?

Dogge Fru (Jennifer)
Dogge Fru (Jennifer)
Guest
Besvara  Jenny Eriksson
1 År ago

Jenny har inte bråttom, har Lucas haft sex med någon?
Det är bra om du faktiskt lärt dig att onanera själv så att du har kommit på hur du njuter själv innan du delar din sex med någon annan.

Därför är mitt råd att du ska ta och träna själv lite grann.

Dels med dina fingrarna, att kunna släppa in två fingrar, använd gärna en olja eller saliv.

Sen tycker jag att du ska träna med en stav, hitta en vibrerande som du kan föra in utan att det gör ont.

Det är viktigt att du känner att du har en töjning i kransen på din vagina, den är placerad ungefär en fingerled in och det är kransen som kan börja blöda om den är trång. Kan du föra in en tampong när du har mens utan smärta är det ett första steg.

Jenny Eriksson
Jenny Eriksson
Guest
Besvara  Dogge Fru (Jennifer)
1 År ago

Ok vågar inte berätta

Jag beställde sexleksak 1 år sedan wish.com
tycker skönt använda den
Jag vet inte Lucas haft sex!

Dogge Fru (Jennifer)
Dogge Fru (Jennifer)
Guest
Besvara  Jenny Eriksson
1 År ago

Använd kondom jag hoppas att du och din pojkvän har haft skönt smeksex, att ni kan tända varandra, att du känner att du blir svullen och blöt i vagina. Är du det så är det mycket lättare med penetration. För det ska inte göra ont.

Sex är naturligt och är inte förbjudet heller

Jenny Eriksson
Jenny Eriksson
Guest
Besvara  Dogge Fru (Jennifer)
1 År ago

Tack så mycket tipset Jennifer.

Dogge Fru (Jennifer)
Dogge Fru (Jennifer)
Guest
Besvara  Jenny Eriksson
1 År ago

Varsågod min vän.

Jenny Eriksson
Jenny Eriksson
Guest
Besvara  Dogge Fru (Jennifer)
1 År ago

Får jag ställa en annan sak
Vad rekommenderar du bästa rakhyveln?

Dogge Fru (Jennifer)
Dogge Fru (Jennifer)
Guest
Besvara  Jenny Eriksson
1 År ago

Menar du där nere?
Gillette Venus Deluxe Smooth Swirl rakhyvel under två hundra kronor

Jag använder själv Veet Hårborttagningsvax 6 remsor 60 kr.
Senaste tiden var jag hos en relax mottagning

Dogge president
Dogge president
Guest
Besvara  Dogge Fru (Jennifer)
1 År ago

Använd tänd stickor går fortare! hehe

Dogge Fru (Jennifer)
Dogge Fru (Jennifer)
Guest
Besvara  Dogge president
1 År ago

Älskling håll klaffen på dig

Jenny Eriksson
Jenny Eriksson
Guest
Besvara  Dogge Fru (Jennifer)
1 År ago

Jennifer & Dogge haha Gonatt

proppen
Guest
Besvara  Jenny Eriksson
1 År ago

Jenny Jenny det var modigt att du vågad skriva om pinsamt detaljen.
Jag eller Jennifer tycker inte längre sex är pinsamt eller skäms som vi tar klackspark istället.
Jag är öppet för min dotter denna ämne,
Jag rekommenderar använd preventivmedel kondom första gångarna sen får du välja.
Om jag skulle vara din pojkvän skulle tar försiktigt början akten inte bara köra på vild tills ni hittar det känns själva vilket tempo. eller du ber honom.
Vill gärna båda partner ska njuta och vilda, början kan var värdigt nervös er båda enda ska loss.
Pist Jenny kom nämre får jag viska ditt höra *Bakifrån är min ställning*

Men hasta inte du måste ligga med någon. går naturligt väg vandra hur ni känner er

Jenny Eriksson
Jenny Eriksson
Guest
Besvara  proppen
1 År ago

Hej Proppen varför doggystyle?

proppen
Guest
Besvara  Jenny Eriksson
1 År ago

Passa på ser rumpan

Dogge Fru (Jennifer)
Dogge Fru (Jennifer)
Guest
Besvara  Jenny Eriksson
1 År ago

Sov gott Jenny.
Älskling du borde också sova, jag ska fortsätta jobba nu

Vän till JL
Vän till JL
Guest
1 År ago

Det spårar ur hela tiden blåklinten kan inte din klubb hjälpa oss?

proppen
Guest
Besvara  Vän till JL
1 År ago

Blåklinten menar du någon trakassera blivit rädd tjej inte våga komma träning
Jag hörde vid lunchen dina vänner diskutera.
Trots vill inte jag borde lyssna.
Jag tycker det är skamligt killen gör så det mycket förtal jag vet inte vad handlar om det måste ledare agerar något.
Kan du ger mer kan du skicka mail?
gosta@gwebb.se