proppen.se

Sommar nämner sig!

Den klänningen ska jag har på skolavslutning

På torsdag slut med plugget torsdags, tyckte min älskade pappa att allt gick för fort och han var så stolt över mig.
Jag ska sommarjobba Hemtjänst T1 Steffo gamla jobb För 6 veckor sen ska passa på sola och bada hunnit njuta av semestern med min familj, Philip och han ska jobba med sin pappa Olle.

Jag kom in på gymnasiet i Birgittaskolan och blev efter tre år sjuksköterska, sedan skulle jag fortsätta mammas väg som ambulanssjukvårdare.
Jag vill bli ambulanssjukvårdare, min mamma vill jag ville göra det här, och vill också söka sig till medie linje Ljunkan, men jag tycker att sjukvårdare är viktigare.
Min mammas gamla kollegor ville stötta mig genom denna period av maximal kontakt med Lotta och Charlotte.

Pappa ska lära mig att köra en snabb bil i Mantorp. Han har ordnat en snabb bil. Pappa sa att det är bättre att börja tidigt.
Pappa lärde mamma att köra fortare och svänga 140 km/h och hon blev den bästa föraren De övade en gång. Tack vore min pappa.

Jozzan och jag gjord ett mål för pappa hans ska slutföra och vi höll ett öga på honom.
Fredagen var en ovanlig dag för pappa, han var inte förberedd, han var på jobbet, han kom till kaféet, ovanliga omständigheter, han visste att hon var frånvarande på morgonen, listan var sjuk.
Pappas huvud vände sig 360 grader.
Pappa gnällde och gjorde tösen avundsjuk på en kvinnlig lastbilschaufför lade upp ett foto på Instagram, men OMG pappa tolkning tösen lade upp ett foto på brudens Instagram med gruppbild och en annan kille.
Nu bryter kriget ut och pappa tror att han ska hämnas nu.

Sockertoppen gör värre om han postar avundsjuk bild med andra brudar.
ibland måste man göra andra avundsjuk.

Denna inlägg är begränsad.

29 Comments
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments