proppen.se

Tre ungdomar omkom svårt bilolycka

Det är inte vanligt blogg tre som omkom den svåra olyckan och polisen säger tydligt inget brott inträffad.

Jag är Novas förälder, jag har det största ansvaret för min dotter, hon ska ha det bra och jag är orolig för henne, jag gör allt för min dotter.
Jag tänker på förälder som drabbats av att förlora son och dotter, det är fruktansvärt att de är förkrossande jag lider av deras sorg.

Deras vänner stöder vandrar och skolor rektorerna, präster till och med räddningstjänsten besöker olyckan efter att det hänt också alla i allmänhet som bryr sig vill engagera sig på något sätt.

Nova och Philip ”pojkvän” det tänker deras vänner de vill bry sig om de söker på nätet och kolla nyheterna vet förklaring vad som hände.
Nova har ringt flera gånger till Jerry, den civila trafikpolisen är ”min vän” tyvärr får han inte säga något eller så vet han inte vad hans kollegor i Norrköping gör..

i trafiken är det farligt, jag som kör tung lastbil har flera döda vinklar, det är 3 gånger svårare än att köra personbil, man måste tänka döda, vinkar riktning, man kör lastbil.
och måste vara skicklig på att backa också, inte bara speglvänd måste tänka om man kör släp så mäter man successivt hur rattens rörelser.

Jag har kört lastbil i två veckor. Varje dag ser jag andra trafikanter som inte gör rätt, till exempel: blinkers eller kolla innan de svänger.
Snälla, trafikanter, håll fartbegränsning och avstånd och använd blinkers (med god tid)
fredag körde jag genom Stockholm där en Mercedes nästan körde på mig han använde inte blinkersen han bytte samma fil framför mig och jag blinkade med alla lampor och tutade men han pekade finger åt mig, han körde bensin Mack skulle fyllas på och jag vände och klev av lastbilen och en mc-polis tänkte också men jag frågade varför han pekade finger åt mig, och polismannen lyssnade och sedan frågade polismannen vad som hände, nyfiken sa jag till polis allt, sen sa polisen att det stämmer för Mercedes-mannen han förnekar allt men Mercedes-mannen var tvungen att visa sitt körkort och blev slagen systemet flera brott mannen begick och fick en varning.
Sedan gick åkte han.

Polismannen pratade med mig, han var trevlig, vi skakade hand.
Jag respekterar alltid polisen, även de har bland annat åsikter.

Nu är det sommar yrkesförare, bilförare var försiktigare i trafiken vi kör motorcyklar vi har inte så mycket skydd tänk på det.

Kör försiktigt där ute och börja god tid inte ni stressar i trafiken

Denna inlägg är begränsad.

4 Comments
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments