proppen.se

Vem är Ann?

White dress

Bild 1 av 6

Gösta har lite redigerad vissa mina bilder

Hej, lite insikter om mig.
Jag heter Ann. Jag skildes för 7 år sedan och har en 8-årig handikappad son.
Jag bor i en lägenhet 3e i Malmslätt, men nu bor jag med min nya pojkvän Gösta.

Jag är trött på falska män som ljuger hela tiden, har avslöjat flera män som bara vill ligga med mig, jag är nu 41 och följer Göstas blogg varje dag och blir mer nyfiken på honom genom att läsa hans blogg.
En dag träffade jag honom på Malmslätts pizzeria och jag fångade honom och han verkade trevlig och han dejtade för den han dejtade var söt och många kände Gösta och jag hade kollegor och jag kände honom, eh .
Jag frågade Gösta på Messenger om vi kunde gå på dejt på en pizzeria och han svarade att han tyvärr inte var intresserad vilket jag blev besviken men förstod att hans kollega var.
Men så var det inte, de var inte tillsammans.
Nu är jag hos Gösta och har träffat hans dotter och vi har det jättebra tillsammans.
Jag är ledsen för hans kollegor att du missade en fantastisk kille, Gösta var en rolig och lekfull person som jag älskade.
Det är på grund av dig som han stängde sin blogg. Det är synd, bloggen är hans grej.

Mvh Ann Schelin

Denna inlägg är begränsad.

18 Comments
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments